Dit is SupMoves

Sinds 2016 organiseren wij in samenwerking met Vlietland Jachtservice en Sup 2 The People verschillende activiteiten op de supplank. Samen zijn wij een jong en gedreven team, zijn sportief, op zoek naar uitdaging en houden van genieten op het water.

Onze instructeurs zijn ASI gecertificeerd en gediplomeerd voor reddingszwemmen. Wij staan klaar om jou op de plank te helpen en er voor te zorgen dat je op wat voor manier dan ook een geweldige ervaring beleeft.

…een jong en gedreven team…

IAN VOLWATER

Hoi, ik ben Ian. Sporten, bewegen en werken in de watersport is mijn dagelijkse activiteit. Het leukste van suppen vind ik de veelzijdigheid van conditie tot ontspanning. Van de onbekende plekjes in de oude stad Leiden tot de vrije natuur van de Randstad, alles is mogelijk. Met het suppen ga ik voor een open en plezierige werksfeer, beleving, uitdaging en de motorische ontwikkeling. Ik vind het fantastisch en gezellig om samen met jou als enthousiaste deelnemer op een stand up paddle board te peddelen.

Jasper Wermink

Hi, Ik ben Jasper. Ik hou ervan om actief bezig te zijn. Naast mijn werk ben ik dan ook dagelijks bezig met sport en hardlopen. Daarnaast vind ik het heerlijk om mensen enthousiast te maken voor buitensporten, want wat is er nou lekkerder dan bewegen in de buitenlucht. Ik leer je met veel plezier suppen. Dit kan op een recreatieve manier of op sport niveau.

 

Virginia Wassenaar

 

Hoi, mijn naam is Virginia. Elk weekend verzorg ik suplessen op recreatiegebied Vlietland en doordeweeks zorg ik voor leuke content op onze social media accounts. Ik hou er van om buiten te zijn en actief bezig te zijn. Ik vind het leuk om anderen ook enthousiast te maken voor buitensporten. In mijn vrije tijd doe ik veel aan bootcampen. Ik vind het fantastisch dat ik nu zelf bootcamplessen mag geven op het water.