Dit is SupMoves

Sinds 2016 organiseren wij (Ian Volwater en Dieuwertje Spek) in samenwerking met Ad Spek Watersport verschillende activiteiten op de supplank. Samen zijn wij een jong en gedreven team, zijn sportief, op zoek naar uitdaging en houden van genieten op het water.

Beiden zijn we ASI gecertificeerd en gediplomeerd voor reddingszwemmen. Wij staan klaar om jou op de plank te helpen en er voor te zorgen dat je op wat voor manier dan ook een geweldige ervaring beleeft.

…een jong en gedreven team…

IAN VOLWATER

Hoi, ik ben Ian. Sporten, bewegen en werken in de watersport is mijn dagelijkse activiteit. Het leukste van suppen vind ik de veelzijdigheid van conditie tot ontspanning. Van de onbekende plekjes in de oude stad Leiden tot de vrije natuur van de Randstad, alles is mogelijk. Met het suppen ga ik voor een open en plezierige werksfeer, beleving, uitdaging en de motorische ontwikkeling. Ik vind het fantastisch en gezellig om samen met jou als enthousiaste deelnemer op een stand up paddle board te peddelen.

Dieuwertje Spek

Hi, Ik ben Dieuwertje. Sinds 2016 werk ik bij SupMoves als gecertificeerd sup instructeur en SupYoga docent. Ik hou ervan om actief bezig te zijn. Naast mijn werk ben ik dan ook dagelijks bezig met sport. Daarnaast vind ik het heerlijk om mensen enthousiast te maken voor buitensporten, want wat is er nou lekkerder dan bewegen in de buitenlucht. Ik leer je met veel plezier suppen. Dit kan op een recreatieve manier, op sport niveau of in de vorm van ontspanning in een yogales.