Huur een sup!

Heb je al eens gesupt of wil je zonder begeleiding het water op, dan kan je er voor kiezen om bij ons een sup te huren. Wanneer je bij ons een supboard huurt, huur je een opgeblazen allround inflatable 10.6 board van Jobe of Spinera.

Mocht je de sup leeg in een tas willen huren of een ander type board willen uitproberen is dit ook mogelijk. 

Binnen een paar minuten sup je weg...

Deze boards zijn gemakkelijk te gebruiken en te vervoeren. Alle benodigde materialen zitten netjes opgeborgen in een handige rugzak. Binnen een paar minuten is het board gebruiksklaar en kun je het water op. Na gebruik ruim je alles weer gemakkelijk op in de tas. Bij de verhuur van de sups leveren wij een gebruiksaanwijzing. Daarnaast geven we nog wat tips en eventueel een roadmap mee voor onderweg. Het is ook mogelijk de sup al opgeblazen te huren. Dit scheelt pompen en is ideaal als je in de directe omgeving wilt gaan suppen.

De Sup
Gewicht: 10 kg
Afmeting opgeblazen: 325 x 80 x 15 cm
Afmeting in rugzak: 90 x 35 cm

Verhuur losse sup
1 uur
€ 15,00*
Na een uur
€ 10,00
3 uur
€ 30,00
1 dag
€ 60,00
3 dagen
€ 100,00
1 week
€ 150,00
2 weken
€ 250,00
Wetsuit (Long John)
€ 7,50
Waterschoenen
€ 3,00

Groepsverhuur is ook mogelijk. Wij kunnen de sup’s ook afleveren op locatie, informeer naar de tarieven en mogelijkheden.

* Verhuur sup: eerste uur is €15,00 daarna rekenen we €10,00 /uur

**Borg: kopie geldig ID/rijbewijs.

Andere uren mogelijk in overleg.

Verhuur XXL Supersized 8 pers.
1 uur
€ 70,00
2 uur
€ 130,00
8 uur
€ 300,00

•  Deelname aan lessen en verhuur is geheel op eigen risico.

•  Je hoeft geen borg te betalen. Daar tegenover staat dat je een legitimatiebewijs moeten kunnen tonen. Zonder geldig legitimatiebewijs kunnen wij helaas geen materiaal meegeven.

•  Je bent in bezit van zwemdiploma A en B.

•  Minimale leeftijd voor het huren van een sup is 16 jaar. Jonger dan 16? Neem een ouder/verzorger mee ter begeleiding. Lessen en activiteiten onder begeleiding van een instructeur zijn toegankelijk vanaf 8 jaar.

•  Wij zijn erg zuinig op ons materiaal en gaan er vanuit dat jij dat ook bent. Graag vragen we je de materialen na verhuur weer compleet en schoon in te leveren. Eventueel kapotte of verloren onderdelen (bijv. de peddel) dienen te worden vergoed.

•  Je huurt de sup voor een bepaalde tijd. Ben je meer dan 10 minuten te laat na de afgesproken tijd, dan zijn wij genoodzaakt een uur extra huurkosten in rekening te brengen.

•  Mocht je geblesseerd zijn of andere fysieke klachten hebben, laat het ons weten. Suppen is met een blessure of fysieke klachten geheel op eigen risico. 

•  Voor gebruik van de sup dien je een aansprakelijkheidsformulier in te vullen. Dit dient voor onze veiligheid, maar ook voor die van jezelf.

* SupMoves is verantwoordelijk voor verwerking van persoonsgegevens. Deze worden verwerkt zoals aangegeven in de privacyverklaring die aansluit bij de huidige AVG-wetgeving.

Kom altijd 15 minuten voor de afgesproken tijd de sup ophalen. Het is zonde als de administratietijd ten kosten gaat van de suptijd.