Huur een sup!

Heb je al eens gesupt of wil je zonder begeleiding het water op, dan kan je er voor kiezen om bij ons een sup te huren. Wanneer je bij ons een supboard huurt, huur je een opgeblazen allround inflatable 10.6 board van Jobe.

Mocht je de sup leeg in een tas willen huren of een ander type board willen uitproberen is dit ook mogelijk. 

Binnen een paar minuten sup je weg...

Onze boards zijn gemakkelijk te gebruiken en te vervoeren. In de meeste gevallen verhuren wij de sup opgeblazen. Dit scheelt pompen en is ideaal als je in de directe omgeving wilt gaan suppen. Daarnaast geven we nog wat tips en eventueel een roadmap mee voor onderweg.  

Mocht je de sup op een andere locatie willen gebruiken dan kan je de sup inclusief alle benodigde materialen meenemen in een handige rugzak.Binnen een paar minuten pompen is het board gebruiksklaar en kun je het water op. Na gebruik ruim je alles weer gemakkelijk op in de tas. 

•  Deelname aan lessen en verhuur is geheel op eigen risico.

•  Zorg dat je een geldig legitimatiebewijs bij hebt, een kopie hiervan gebruiken wij als borg. Daarnaast vragen we voor een aantal sups een extra borg. Zonder geldig legitimatiebewijs kunnen wij helaas geen materiaal meegeven.

•  Je bent in bezit van zwemdiploma A en B.

•  Minimale leeftijd voor het huren van een sup is 12 jaar. Jonger dan 12? Neem een ouder/verzorger mee ter begeleiding. Lessen en activiteiten onder begeleiding van een instructeur zijn toegankelijk vanaf 8 jaar.

•  Wij zijn erg zuinig op ons materiaal en gaan er vanuit dat jij dat ook bent. Graag vragen we je de materialen na verhuur weer compleet en schoon in te leveren. Eventueel kapotte of verloren onderdelen (bijv. de peddel) dienen te worden vergoed.

•  Je huurt de sup voor een bepaalde tijd. Ben je meer dan 10 minuten te laat na de afgesproken tijd, dan zijn wij genoodzaakt extra huurkosten in rekening te brengen. 

•  Mocht je geblesseerd zijn of andere fysieke klachten hebben, laat het ons weten. Suppen is met een blessure of fysieke klachten geheel op eigen risico. 

•  Voor gebruik van de sup dien je een aansprakelijkheidsformulier in te vullen. Dit dient voor onze veiligheid, maar ook voor die van jezelf.

•  SupMoves is verantwoordelijk voor verwerking van persoonsgegevens. Deze worden verwerkt zoals aangegeven in de privacyverklaring die aansluit bij de huidige AVG-wetgeving.

Kom altijd 15 minuten voor de afgesproken tijd de sup ophalen. Het is zonde als de administratietijd ten koste gaat van de suptijd.