Activiteiten

Tours

De tour start op locatie in Leiden. Aan het begin krijg je een korte introductie over het suppen. Tips, Trics, Do’s and Don’ts worden uitgelegd, waarna we klaar zijn om het water op te gaan (onder begeleiding). Een gezellige route over de singels en binnengrachten van Leiden, de belevenis vanaf het water is iedereen aan te raden. Een route langs historische gebouwen en Leidse gevels. Je peddelt langs de terrassen, indrukwekkende parken, onder diverse bruggen door en komt op plekken waar je met een sloep niet snel zal komen. Voor een meerprijs van € 2,50 per persoon halen we onderweg een lekker drankje in het gezellige centrum van Leiden.

Niveau: ook voor de beginnende supper
Minimaal aantal: 4 personen
Duur: circa 1,5 uur
Kosten: € 30,00

Een heerlijke rustgevende tour in de natuur. Over de grote plas en kleine zijslootjes, wie wil dat nou niet. Deze tocht is voor iedereen toegankelijk. We starten de tour op een van de strandjes in recreatiegebied Vlietland. Op de kant ontvang je instructies over het suppen. Onder begeleiding maken we een tocht op en rond Vlietland. Tegen een kleine bijbetaling is het ook mogelijk om een tocht onder begeleiding te doen en hierna zelf nog verder te suppen.

Niveau: nvt
Minimaal aantal: 4 personen
Duur: circa 1,5 uur
Kosten: € 27,50

De tour start op locatie in recreatiegebied Vlietland. Voor we beginnen krijg je een korte uitleg over het suppen en wat veiligheidsinstructies. Daarna zijn we klaar om het water op te gaan. Onder begeleiding maken we een tour door de polder richting boerderij Het Geertje. Door de mooie natuur kom je tijdens het suppen helemaal tot rust. Een route over groot en klein water, stand up paddling en plat op de buik om onder de bruggen door te komen. De route is ± 13,5 km. Let op: hiervoor is enige fysieke training vereist (niet perse met suppen).

Ben je gek op natuur en ben je op zoek naar een leuke uitdaging of een fysieke inspanning? Meld je dan nu aan voor onze Tour de Polder.

Niveau: nvt
Minimaal aantal: 5 personen
Duur: circa 3,5 uur
Kosten: € 48,00

Sup Fitness is een intensieve en uitdagende les voor de echte sport liefhebber. Met een combinatie van power en balans maakt de Sup Fitness het verschil met de fitness in de sportschool. Bang voor het koude water? Geen zorgen, wij verhuren wetsuits en waterschoenen. De workout is voornamelijk op de plank en met maximale inzet zorg je ervoor dat je het niet koud krijgt. Daag je vrienden uit en spring op en af de plank bij SupMoves.

Niveau: nvt
Minimaal aantal: 3 personen
Duur: circa 75 min
Kosten: € 27,50

Sup Yoga, de beste manier voor ontspanning en connecten met de natuur. Geen benauwde studio, geen airco, geen stinkende yogamat en het belangrijkste van allemaal geen overvolle lessen. Even helemaal focussen op je lichaam. Geen tijd om aan andere dingen te denken.

Met suppen kom je in een flow en doordat je op het water bent, kom je helemaal tot rust. De combinatie met yoga ligt dus helemaal voor de hand. Lijkt het je leuk om te suppen en heb je iets met yoga, kom dan naar een van onze sup Yoga lessen.

Kracht, balans, meditatie maar vooral plezier komen samen tijdens deze unieke training op het water. Geen yoga ervaring? Geen probleem, Sup Yoga is voor iedereen toegankelijk.

Niveau: ook voor de beginnende supper
Minimaal aantal: 3 personen
Duur: circa 75 min
Kosten: € 27,50

Liever niet alleen op een plank staan? Dan hebben wij de oplossing. Met onze jumbo sup, kan je met 6 man tegelijk een rondje suppen. Teamwork en natuurlijk veel lol op de sup staan voorop. De ideale activiteit voor teambuilding. Ook erg leuk met kleinere kinderen (wel onder begeleiding van ouderen of instructeur). Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ben je met een grote groep of met een gezelschap met actieve en minder actieve mensen, dan bieden wij de oplossing. Vraag een clinic aan met suppen en varen. We starten met z’n allen op de kant met een introductie voor de suppers. Daarna gaan we het water op. De suppers op hun plank en de niet suppers in de boot. Zo heeft iedereen een belevenis op het water en kan je elkaar aanmoedigen. Het is altijd mogelijk om tijdens de clinic te wisselen tussen de boot en de sup. Deze activiteit is mogelijk op Vlietland en in Leiden. Vraag naar de mogelijkheden.

Liever niet in een groep werken, maar puur alleen het water op voor de techniek. Even focussen op je eigen lichaam. Ook dit is mogelijk bij SupMoves. Prijs is all incl. huur board, peddel, wetsuit, schoenen & waterdichte tas.

Niveau: voor zowel beginnende als gevorderde supper
Minimaal aantal: privé of duo
Duur: circa 1,5 uur
Kosten: € 75,00 (€ 38,50 p.p. bij twee personen)